Молодий Рух взяв участь в Конгресі австрійської молодіжної організації

 

13-15 квітня 2012 р. у місті Грац (Австрія) відбувся конгрес молодіжної організації Junge ÖVP Austria, в якому за підтримки Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні у складі представницької делегації від ВМГО ”Молодий Рух”  взяв участь її міжнародний секретар Олександр Якименко, в якості міжнародного гостя.

На конгрес зібралось понад 400 учасників з усіх куточків країни, а також були запрошені гості з низки країн Європи.  Також на заході було багато іменитих гостей, таких як голова Австрійської народної партії, віце-канцлер д-р Міхаель Шпінделеггер, міністр фінансів д-р Марія Фектер, міністр юстиції Маг Беатрікс Карл і багато інших політиків, діячів у сфері бізнесу та громадського життя.

Конгрес відбувся під гаслом ”Сьогодні: Наш час – наша відповідальність “. Молодь у черговий раз зібралась щоб обговорити політичну ситуацію у Австрії й ЄС і запропонувати свою допомогу у вирішенні низки нагальних питань.

Під час конгресу були висловлені ідеї та пропозиції до Народної партії, покликані принести демократію в Австрії ближче до народу.

“Громадяни хочуть брати безпосередню участь у виробленні політики і потрібно забезпечити їх такою можливістю” – такий месседж виголошували молоді політки.

Також конгрес обрав нове керівництво Junge ÖVP Austria.. 100% делегатів підтримало Себастіяна Курца на посаді голови. Себастіан, котрий, до речі, обіймає посаду Державного секретаря Австрії з питань інтеграції чудово зарекомендував себе у якості лідера молодіжної організації і є яскравим прикладом активного та ефективного державного діяча, котрий незважаючи на свій досить молодий вік є на піку популярності серед виборців в країні.